En vecka på Malta

 

Lördag
Kommer ner på kvällen efter att checka in på hotell  (som alltid ser ohyggligt mycket bättre på bilderna än i verkligheten. Dock spelade det mindre roll då jag som ni kommer märka enbart spenderade nätterna på rummet. ) Jag begav mig vidare in mot Sliemas gator,gator som jag traskat många gånger förut. Jag ville besöka Mats Böhme för att planera morgondagens trapetser. Mats en vän som jag träffade under tiden jag bodde nere på ön tidigare.  På vägen hem blev det en enklare måltid från ett hål i väggen hak så kallat Pastizzi.

Läs mer

Igår kväll pratade jag med en god vän som är resande servicetekniker. Han låg på ett hotell upp i Mora och kommenterade sin situation på rummet med att Sverige är ett avlångt land. Det fick mig att titta i bildbibloteket då jag 10 veckor om året åker land o rike runt för att fotografera skolor och ja även på somrarna fotbollslag. Om jag får chansen att stanna på stället så tar jag oftast en tur för att ”känna in stan”

Så jag tänkte skapa en liten bildserie ” Vart är vi nu? ” –  Varför åka långt bort när vi lever i ett ganska så hyfsat fint land trots allt?

 

Först ut är hamnstaden Hjo:

 

 

Vad tycker ni, hur skulle ni porträttera er stad?